Ghidul Vanzatorului

CUM POTI POSTA PRODUSE LA VANZARE ALATURI DE NOI?

ALEGE OPTIUNEA „VINDE SINGUR”:

Pentru a posta un Produs la vanzare pe Platforma Slow Fashion completati formularele din sectiunea „VINDE ACUM”:

Denumire Produs: Descrieti Produsul in cateva cuvinte sugestive (ex. „Blugi Arket”, „Ochelari de soare retro”, „Geanta Fendi Baguette”)

Descriere: Mentionati orice detalii relevante cu privire la Produs (ex. pretul initial al Produsului, daca detineti sau nu card de autenticitate, factura sau alta dovada de provenienta a Produsului; orice defecte sau pete, dimensiunile Produsului, discrepante in marimea Produsului, etc)

Categorie, marime, material, culoare: Selectati varianta potrivita din tabelul existent. In cazul in care nu regasiti specificatiile Produsului in tabel, selectati „Altele” sau „Nu se aplica”, dupa caz.

Conditie: Precizati starea actuala a Produsului. Optiunile includ: „Nepurtat”, „Foarte Buna”, „Buna”, „Acceptabila”.

Fotografii: Adaugati fotografii cu Produsul. Pentru a vinde mai repede produsul, va recomandam sa postati fotografii clare și de inalta calitate.

Daca puteti, folositi lumina naturala si un fundal neutru si simplu.

Postati intre 2 si 5 fotografii aratand produsul din cat mai multe unghiuri si incluzand cat mai multe detalii relevante inclusiv potentiale defecte.

In acest fel, Cumparatorul va avea o imagine clara asupra Produsului, evitandu-se orice nemultumiri ulterioare.

Daca doriti, includeti si fotografii cu produsul purtat. Acestea vor fi cu siguranta de ajutor pentru Cumparator si, in plus, in fiecare saptamana vom posta cele mai sic fotografii pe conturile noastre de socializare.

Vintage Mentionati daca Produsul este sau nu vintage.

Dovada de autenticitate: Mentionati daca detineti documentele de provenienta a Produsului si/sau alta dovada de autenticitate a Produsului.

Pentru ca nu toleram produsele contrafacute, falsurile si replicile, in cazul Produselor designer high-end si oricand avem suspiciuni cu privire la autenticitatea unui Produs ne rezervam dreptul sa refuzam postarea de anunturi de vanzare in cazul in care Vanzatorul nu poate sa prezinte dovada provenientei sau sa solicitam autentificarea Produsului anterior postarii anuntului de vanzare.

In functie de informatiile pe care le furnizati, Cumparatorul va decide daca doreste sa solicite si Verificarea Conformitatii si Autenticitatii Produsului.

Permitere formularea de oferte: Indicati daca acceptati sau nu formularea de oferte de catre potentiali Cumparatori.

Daca va decideti sa pemiteti Cumparatorilor sa negocieze pretul, Cumparatorii vor putea sa va transmita oferte de pret. Valabilitatea ofertelor este de 24 de ore.

Stabileste Pretul: Varsta, starea in care se afla produsul, pretul initial de achizitie sunt cateva din elementele pe care va recomandam sa va bazati cand stabiliti pretul. Un pret competitiv si rezonabil o sa va ajute sa vindeti mai repede Produsul.

Nu uitati sa consultati grila noastra de comisioane! Percepem un mic comision doar la momentul vanzarii Produsului. Comisionul nostru se raporteaza la pretul de achizitie al Produsului. Incercam sa mentinem comisioanele noastre cat mai scazute si credem ca ne aflam cu mult sub valorile percepute de alte platform de revanzare. Comisioanele percepute de la Vanzatori ne ajuta sa intretinem Platforma Slow Fashion, sa promovam Produsele Vanzatorilor nostri, sa dezvoltam parteneriate cu furnizori de incredere pentru a oferi servicii sigure, accesibile si transparente.

V-ati razgandit si nu mai vreti sa vindeti Produsul? Nimic mai simplu. Puteti sa va retrageti in orice moment de la vanzare un Produs pana la momentul confirmarii efectuarii platii de catre Cumparator. Accesati pagina Produsului si selectati optiunea „Sterge”.

ALEGE OPTIUNEA „VINDE PRIN NOI”:

Vreti sa ne ocupam noi de vanzare? Completati formularul „Ce produse vrei sa vinzi?” incluzand o descriere sumara a Produselor pe care doriti sa le vinzi sau contactati-ne la: contact@slowfashion.ro.

Ne transmiteti Produsele sau venim sa le ridicam, ne transmiteti pretul pe care doriti sa-l stabiliti, si ne ocupam sa pregatim si sa postam anunturile de vanzare.

Daca doriti, putem si depozita Produsele pana la data la care acestea vor fi vandute. Pentru serviciile prestate catre Vanzator ca urmare a selectării optiunii „Vinde prin Noi”, putem percepe o suma fixa urmand a fi stabilita de comun acord cu Vanzatorul in functie de volumul, natura si/sau caracteristicile specifice ale Produselor intentionate a fi oferite spre vanzare.

Nu mai vreti sa vindeti? Nimic mai simplu! Ne puteti solicita oricand scoaterea Produselor de la vanzare si returnarea acestora. Nu este nevoie decat sa ne informati cu cel puțin 2 (doua) zile lucratoare anterior datei la care doriti ridicarea Produselor sau returnarea acestora prin intermediul curierului.

CUM SE LIVREAZA PRODUSELE?

In cazul în care un Cumparator a comandat Produsul si a efectuat plata, va vom informa de indata.

Nu va vom cere niciodata sa livrati Produsul inainte de efectuarea platii de catre Cumparator.

Livrati Produsul catre Cumparator in termen de 3 (trei) zile lucratoare de la primirea confirmarii efectuarii platii de catre Cumparator. In cazul in care Cumparatorul a sollicitat si achitat verificarea Conformitatii si Autenticitatii, livrati Produsul catre Slow Fashion. Este simplu! Noi va trimitem AWB-ul, nu va ramane decat sa impachetati produsul si sa sunati curierul.

Nu intarziati livrarea! Daca nu ati transmis Produsul la timp, putem sa anulam comanda si sa rambursam Cumparatorul!

In cazul in care ati ales optiunea „Vinde prin Noi” si ne-ati rugat sa pastram Produsul pana la vanzarea acestuia, ne ocupam noi de livrare.

CAND INCASEAZA VANZATORUL BANII?

Vanzatorul va primi Pretul de Vanzare al Produsului (reprezentand Pretul de Achizitie al Produsului din care se va deduce Comisionul) ulterior primirii de catre Cumparator a Produsului si confirmarii conformitatii acestuia. Cu alte cuvinte, Cumparatorul are la dispozitie dispoziție 2 zile calendaristice pentru a informa Slow Fashion despre existența oricaror neconformitati legate de Produs. In cazul in care Cumparatorul nu va semnala astfel de neconformitati, se va considera ca a fost cofirmata conformitatea Produsului.

In cazul in care Cumparatorul a sesizat existenta unei presupuse neconformitati a Produsului cu descrierea furnizata de Vanzator, putem suspenda plata Pretului de Vanzare al Produsului catre Vanzator pana la realizarea verificarilor conformitatii Produsului. In măsura in care, ulterior verificarii conformitatii Produsului, va rezulta ca acesta nu corespunde descrierii furnizate de Vanzator, vom putea anula comanda Cumparatorului si rambursa acestuia contravaloarea Pretului de Achizitie al Produsului. In cazul in care va rezulta ca Produsul corespunde descrierii furnizate de Vanzator se va considera ca a fost confirmata conformitatea acestuia.

CAT DE REPEDE O SA SE TRANSFERE PRETUL DE VANZARE CATRE VANZATOR?

Efectuam plata catre Vanzator in prima zi de luni din saptamana urmatoare finalizarii vanzarii.

CARE ESTE COMISIONUL SLOW FASHION?

Percepem un mic comision pentru fiecare Produs vandut pe Platforma Slow Fashion. Comisionul nostru se raporteaza la pretul de achizitie al Produsului.

Incercam sa mentinem comisioanele noastre cat mai scazute si credem ca ne aflam cu mult sub valorile percepute de alte platform de revanzare. Comisioanele percepute de la Vanzatori ne ajuta sa intretinem Platforma Slow Fashion, sa promovam Produsele Vanzatorilor nostri, sa dezvoltam parteneriate cu furnizori de incredere pentru a oferi servicii sigure, accesibile si transparente.Vânzătorul datorează Slow Fashion un comision pentru fiecare Produs vândut pe Platforma Slow Fashion care va fi dedus din plata Prețul de Achiziție.

Valoarea comisionului depinde de Pretul de Achizitie al Produsului si este calculata potrivit grilei de comisioane aplicabila la data la care Produsul a fost achizitionat de Cumparator Va invitam sa consultati grila noastra de comisioane aici: GRILA COMISIOANE

Cu titlu exceptional, Vanzatorul nu datoreaza comision pentru Produsele achizitionate de pe Platforma Slow Fashion si repuse la vanzare in termen de 3 zile de la primirea acestora prin selectarea optiunii „Repune la Vanzare”.